Evenimentele Virtual Agro au generat în social media peste 10.0000 de vizualizări, și au adus la masa discuțiilor aproximativ 200 de participanți per ediție (fermieri înscriși în platforma de eveniment).

Standurile expoziționale au generat oportunități de business atât prin schimbul de contacte directe cât și prin solicitarea de oferte de discount, testări gratuite de produs sau concursuri cu premii speciale.

La conferințe participarea speakerilor internaționali din cadrul Comisei Europene, Copa Cogeca, MADR dar și a retailerilor sau traderilor, a generat dezbateri pe teme de actualizate și interes pentru publicul țintă.

Revezi mai jos evenimentele Virtual Agro.

Arhiva

ZIUA CARTOFULUI LIVE CONNECT

Ziua Cartofului Live Connect este primul eveniment virtual din 2021 dedicat producătorilor de cartof din România, care își propune să ajute comunitea profesională să rămână deschisă pentru afaceri chiar și în condițiile de distanțare socială impuse de actuala pandemie.

Arhiva

LEGUME FRUCTE
LIVE CONNECT

Legume Fructe Live Connect este primul eveniment virtual din 2021 dedicat filierei de legume și fructe din România, care își propune să ajute comunitea profesională să rămână deschisă pentru afaceri chiar și în condițiile de distanțare socială impuse de actuala pandemie.

Arhiva

AGRIBUSINESS
4.0

 AGRIBUSINESS 4.0, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pieței de agribusiness din România, s-a desfășurat exclusiv online pe data de 10 noiembrie 2020. 20 de profesioniști au abordat subiecte care setează agenda industriei în contextul actual.