Revezi integral dezbaterea profesioniștilor din sectorul de legume și fructe din România.

DESPRE EVENIMENT

Legume Fructe Live Connect este primul eveniment virtual din 2021 dedicat filierei de legume și fructe din România, care își propune să ajute comunitea profesională să rămână deschisă pentru afaceri chiar și în condițiile de distanțare socială impuse de actuala pandemie.

Sub umbrela OIPA LEGUME FRUCTE, evenimentul va seta obiectivele comune 2021 pe întreaga filieră de produs, de la producție la procesare și desfacere.

Pilonii strategici ai evenimentului sunt CONECTAREA și IMPACTUL.

Oportunitățile oferite de platforma de eveniment virtualagro includ generarea de noi contacte dar și matchmaking, astfel sporind conectarea participanților și impactul expozanților în rândul comunităților profesionale din sector.

#legumefructe2021

Speakeri

20 de profesioniști din cadrul celor mai importante instituții naționale și internațioanale din domeniu vor aborda subiecte care setează agenda industriei în contextul actual.
LUC VANOIRBEEK

Luc Vanoirbeek

Președinte grup de lucru legume fructe
COPA COGECA

Luc Vanoirbeek este președintele grupului de lucru dedicat sectorului de Legume si Fructe din cadrul asociatiei europene a fermierilor Copa-Cogeca si secretarul general al asociației cooperativelor horticole belgiene (VBT).

aurel-simion

Aurel Simion

Secretar de Stat
MADR – MINISTER AGRICULTURĂ ȘI DEZVOLTARE RURALĂ

Aurel Simion ocupă funcția de secretar de stat din decembrie 2019 și conduce în paralel și Asociația producătorilor tradiționali, meșteșugari și artizani Vâlcea din poziția de președinte și Federația Națională a Producătorilor Tradițional, din cea de vicepreședinte.

erwan-gambert-f0c5b192

Erwan Gambert

Manager proiect rugnis - cea mai mare piață de produse proaspete din lume
SEMMARIS

Erwan Gambert este managerul proiectului Rugnis – cea mai mare piata de legume proaspete din lume din Paris, Franta. Fructele si legumele provenite direct de la producator sunt cumpărate zilnic de 26.000 de vehicule de peste 20.000 de cumpărători.

Aurel-Tanase-OIPA-Legume-Fructe

Aurel Tănase

Președinte
OIPA PROD COM – ORGANIZAȚIA INTREPROFESIONALĂ LEGUME FRUCTE

Aurel Tănase reprezintă portavocea membrilor asociației PRODCOM. Scopul ferm punctat al acesteia este să facă din segmentul amintit anterior un domeniu de activitate de importanță națională. Reușita constă în îndeplinirea obiectivelor organizației și anume orientarea producției și adaptarea acesteia la cerințele pieței, sub aspectul calității și cantității și diversificării sortimentale.

Radu_Niculescu_Merry_Berry

Radu Niculescu

Director Comercial
MERRY BERRY

Radu Niculescu este specialistul în fructe de pădure la MerryBerry încă din 2017 și este motivat de credința sa în rolul agriculturii în dezvoltarea viitoare a României. Cu 22 de ani de experiență în IT, electronice de larg consum și camere digitale, obiectivul lui Radu este de a aduce cea mai recentă tehnologie în fermele din România și de a continua dezvoltarea MerryBerry către producția organică.

george andron

George Andron

National key account manager
CORTEVA AGRISCIENCE

George Andron se ocupa de culturile speciale in Romania si Moldova si este alaturi de fermieri prin genetica performanta si solutiile eficiente bazate pe stiinta Corteva Agriscience.

Silvia-Raileanu-sera-Biled

Silvia Răileanu

Fondator fermier
SERELE SUPER TIMIȘOARA

Silvia Răileanu a dez­vol­tat brandul Serele Super din Timisoara, cea mai performantă seră de roșii din România cu o suprafață de 16.000 de mp. Antreprenoarea are în plan o nouă investiţie de 5,7 mil. euro într-un proiect care cuprinde o nouă seră hidroponică de 3 hectare şi o hală tehnică, ceea ce va creşte producţia anuală de specialităţi de roşii cherry de la 500-600 de tone la peste 1.800 de tone

diana dobre

Diana Zaharia Dobre

Category group manager fruits&vegetables
MEGA IMAGE

Diana Dobre coordoneaza echipa de achizitii din cadrul Mega Image si este responsabila de setarea strategiei acestei divizii cu focus pe sustinerea produselor locale produse in mod responsabil si respectand parametrii de calitate.

Dragos-Chirita

Dragos Chiriță

Fondator
SYSTEC AGRIPACK

Dragoş Chiriţă este fondatorul Systec Agripack – compania fondată in 2006 specializata in distribuitia de utilaje si echipamente pentru conditionarea legumelor si fructelor in stare proaspata (spalare, periere, uscare, sortare, cantarire, ambalare, etichetare) și consumabile pentru masinile de ambalat legume si fructe.

AGENDA EVENIMENT

14.00 - 14.50

Panel 1

Provocari si oportunitati in sectorul ``Legume si Fructe in 2021``
-

LUC VANOIRBEEK

PREȘEDINTE GRUP DE LUCRU LEGUME FRUCTE,
COPA COGECA

-

AUREL SIMION

SECRETAR DE STAT,
MADR – MINISTER AGRICULTURĂ ȘI DEZVOLTARE RURALĂ

-

AUREL TĂNASE

PREȘEDINTE,
OIPA PROD COM – ORGANIZAȚIA INTREPROFESIONALĂ LEGUME FRUCTE

-

Erwan GAMBERT

MANAGER PROIECT RUGNIS – CEA MAI MARE PIAȚĂ DE PRODUSE PROASPETE DIN LUME,
SEMMARIS

-

GEORGE ANDRON

NATIONAL KEY ACCOUNT MANAGER,
CORTEVA AGRISCIENCE

14.50 - 14.55

Q&A

14.55 - 15.10

Networking , Expo hall

15.10 – 15.55

Panel 2

Impactul pandemiei în consumul de legume și fructe proaspete
-

SILVIA RĂILEANU

FONDATOR FERMIER,
SERELE SUPER TIMIȘOARA

-

DIANA ZAHARIA DOBRE

CATEGORY GROUP MANAGER FRUITS&VEGETABLES,
MEGA IMAGE

-

RADU NICULESCU

DIRECTOR DE VANZARI,
MERRY BERRY

-

DRAGOȘ CHIRIȚĂ

FONDATOR,
SYSTEC AGRIPACK

15.55-16.00

Q&A si concluzii

EXPOZANTI

Cea mai mare galerie de branduri românești de legume și fructe. Fermierii de legume și fructe din România sunt invitați să își expună brandurile proprii de produse cu care pot fi găsiți la raft în marile lanțuri comerciale.

GALERIA BRANDURILOR ROMÂNEȘTI

MERE DE ITEȘTI

 

ANA ARE

 

MERRY BERRY

 

FERMA STOIAN

 

SERELE SUPER

GALERIA PROFESIONIȘTILOR ÎN DOMENIU

SYSTEC AGRIPACK

CORTEVA

AGRI I

 

42 Years

 

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Related Projects