1. Cine suntem

Suntem S.C. Gomother S.R.L., organizatorii conferinței AgroBusiness 4.0. S.C. Gomother S.R.L. este operator de date cu caracter personal pentru datele prelucrate de acest website.

2. Date personale pe care le prelucrăm

Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume și prenume
  • E-mail
  • Telefon
  • Companie

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Răspunsul la mesajele dvs în temeiul legal al interesului legitim de a răspunde la sesizările cetățenilor:

  • Nume și prenume pentru a vă putea contacta
  • E-mail pentru a vă putea trimite informații legate de conferința AgroBusiness 4.0 și pentru a putea răspunde solicitărilor dumneavoastră
  • Telefon pentru a vă putea contacta telefonic dacă problema semnalată este mai complicata
  • Companie pentru a putea răspunde nevoilor dumneavoastră specifice

Cu consimțământul dumneavoastră am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

Comportament online

  • Istoria navigării partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de
    cookie-uri la https://virtualagro.ro/politica-de-cookies/

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc la ROMARG Srl inscrisa in Registrul de
Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 10904 în România.

ROMARG Srl acționează în calitate de persoană împuternicită pentru operator oferind serviciile de hosting. Mai multe detalii privind prelucrările de date cu caracter personal făcute de către aceștia puteți găsi pe https://www.romarg.ro/

Datele dvs cu caracter personal necesare mai sunt prelucrate și de către agenția Godmother S.R.L ce va acționa în calitate de persoană împuternicită pentru gestionarea
conferinței.

Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în https://virtualagro.ro/politica-de-cookies/ ce vor acționa în calitate de operatori asociați. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

Datele cu caracter personal sunt colectate pentru a va transmite mesajele si materialele aferente conferinței Agrobusiness 4.0. Datele dumneavostra for fi folosite doar in perioada conferinței, urmand ca apoi sa fie sterse in termen de o luna de la data Agrobusiness 4.0. Aceste date vor fi stocate de catre God mother S.R.L.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru mesaje, scrise sau telefonice, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă de o luna după ce v-am răspuns.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului. Durata de viață a fiecărui cookie se regăsește
la https://virtualagro.ro/politica-de-cookies/ .

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la contact@virtualagro.ro

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul dat pentru prelucrarea cookie-urilor. Acest lucru se poate face ștergând cookie-urile stocate în browser-ul dumneavoastra.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de email contact@virtualagro.ro

Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.