Intră în comunitatea profesională a producătorilor de cartof din România.

DESPRE EVENIMENT

Ziua Cartofului Live Connect este primul eveniment virtual din 2021 dedicat producătorilor de cartof din România, care își propune să ajute comunitea profesională să rămână deschisă pentru afaceri chiar și în condițiile de distanțare socială impuse de actuala pandemie.

Sub umbrela FNCR, evenimentul va seta obiectivele comune pe întreaga filieră de produs, de la producție, procesare și până la desfacere.

Pilonii strategici ai evenimentului sunt CONECTAREA și IMPACTUL.

Oportunitățile oferite de platforma de eveniment virtualagro includ generarea de noi contacte dar și matchmaking, astfel sporind conectarea participanților dar și impactul expozanților în rândul comunităților profesionale din sector.

#ziuacartofului2021

Speakeri

20 de profesioniști din cadrul celor mai importante instituții naționale și internațioanale din domeniu vor aborda subiecte care setează agenda industriei în contextul actual.
Adrian-Oros-coronavirus

ADRIAN NECHITA OROS

Ministru Agriculturii si Dezvoltarii Rurale
MADR

Adrian Nechita Oros este doctor in stiinte medicale – domeniul medicina veterinara, profesor universitar si prorector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca.

Romulus-Oprea-1

Romulus Oprea

Presedinte
FNCR

Romulus Oprea este inginer agronom, producator de cartof de samanta si vocea producatorilor de cartof din Romania din pozitia de presedinte al Federației Naționale Cartoful din România (FNCR).

MINNE LETTINGA

Minne Lettinga

Fondator Fermier
FRIZON AGRA

Minne Lettinga este fost fermier de cartofi de sămânță în Dongjum, Friesland, președinte al deținătorilor de obligațiuni ai Holland Malt (malting), comisar al FOBEK (stația de reproducere) și președinte al bazinului de cereale Agrifirm. De asemenea, a fost membru al Comitetului șef pentru mărfuri al Agriculturii și al Consiliului consultativ al NAK, iar in prezent este acționar și CEO la Frizongroup România.

Marius-Dines-Bayer-la-Balul-Fermierilor-2017

Marius Dines

Agro Field Coordonator Romania
PEPSI CO

Marius Dines este responsabil de coordonarea relatiilor agricole la PepsiCo producător de chipsuri disponibile în peste 200 de țări și teritorii adaptate pentru a satisface gusturile și preferințele consumatorilor locali.

Ovidiu-Bucataru-e1601550365172

Ovidiu Bucătaru

Director Financiar
Grup Serban Holding

Ovidiu Bucătaru este CFO al Grupului Șerban Holding pe care el ii place să o numească mai degrabă „cel mai pozitiv fermier din zona Moldovei”, deoarece grupul nu încetează să creadă în puterea investițiilor, mai ales în acest sector, indiferent de perioadele pe care le traversează mediul de afaceri.

Marius Eftene

Marius Eftene

Director Marketing
NETAFIM by EPRS

Marius Eftene este inginer agronom si marketing manager la NETAFIM by EPRS, liderul mondial în soluții inteligente de irigare din întreaga lume pentru sectorul agriculturii.

josef szocs

Jozef Szocs

Fermier Fondator
BIOPLANT SRL

Jozef Szocs este responsabil de partea economica a afacerii de familie Bioplant din Covasna o ferma de 350 ha din județul Covasna concentrata pe producerea de cartofi pentru consum si procesare.

Szabó Károly Attila

Szabó Károly Attila

Responsabil agronomist Csiki Csipsz
CSIKI CSIPSZ

Dr. Szabó Károly Attila este responsabil agronomist la fabrica de chipsuri Csiki Csipsz din Harghita, care a inceput productia in septembrie 2020. Fabrica are o linie capabilă să proceseze 6.000 de tone de cartofi.

Dragos-Chirita

Dragos Chiriță

Fondator
SYSTEC AGRIPACK

Dragoş Chiriţă este fondatorul Systec Agripack – compania fondată in 2006 specializata in distribuitia de utilaje si echipamente pentru conditionarea legumelor si fructelor in stare proaspata (spalare, periere, uscare, sortare, cantarire, ambalare, etichetare) și consumabile pentru masinile de ambalat legume si fructe.

arpad jakab

Arpad Jakab

Key Account Manager zona de vest
CORTEVA AGRISCIENCE

Arpad Jakab se ocupa de culturile speciale in vestul României si este alaturi de fermieri prin genetica performanta si solutiile eficiente bazate pe stiinta Corteva Agriscience.

AGENDA EVENIMENT

14.00 - 14.50

Panel 1

Piața de cartof în România de la producție la procesare în 2021
-

ADRIAN OROS

MINISTRU,
MADR – MINISTER AGRICULTURĂ ȘI DEZVOLTARE RURALĂ

-

ROMULUS OPREA

PREȘEDINTE,
FNCR – FEDERAȚIA NAȚIONALĂ A CARTOFULUI ROMÂNIA

-

MINNE LETTINGA

CONSULTANT AGRIBUSINESS & CEO FRIZON GROUP

-

MARIUS DINES

AGRO FIELD COORDONATOR ROMANIA, PEPSI CO

-

Arpad Jakab

KEY ACCOUNT MANAGER VEST,
CORTEVA AGRISCIENCE

14.50 - 14.55

Q&A

14.55 - 15.05

Networking , Expo hall

15.05 - 15.55

Panel 2

Noi oportunități pentru fermierii producători de cartof în România
-

JOZEF SZOCS

FERMIER FONDATOR, BIOPLANT SRL

-

OVIDIU BUCĂTARU

DIRECTOR FINANCIAR,
Grup Serban Holding

-

MARIUS EFTENE

DIRECTOR MARKETING,
NETAFIM by EPRS

-

SZABO KAROLY ATTILA

Responsabil agronomist, CSIKI CSIPSZ

-

DRAGOȘ CHIRIȚĂ

FONDATOR,
SYSTEC AGRIPACK

15.55-16.00

Q&A si concluzii

EXPOZANTI

Cea mai mare galerie de branduri românești de cartof. Fermierii de cartofi din România sunt invitați să își expună brandurile proprii de produse cu care pot fi găsiți la raft în marile lanțuri comerciale.

GALERIA BRANDURILOR ROMÂNEȘTI

FERMA CERNAT

 

AGRICO M

GRUP SERBAN

 

SOLFARM

 

TARA FAGARASULUI

 

BIOPLANT

 

GALERIA PROFESIONIȘTILOR ÎN DOMENIU

SYSTEC AGRIPACK

RINA PACK

CORTEVA

AGRI I

 

NETAFIM by EPRS

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder